Tervetuloa!

Kiitos kun päätit vierailla sivustolla.  Katsotaanpa tunnemmeko Sinua jo hieman:

 • Tahdot olla itse oman elämäsi ohjaimissa sen sijaan että vain odottaisit olosuhteiden muuttuvan mieleisiksesi

 • Tunnet sisimmässäsi, kuinka paljon annettavaa sinulla olisi, et vain ole vielä kenties löytänyt ilmaisukanavaasi

 • Olet kiinnostunut terveellisestä ja aktiivisesta elämäntavasta

 • Näet haasteet keinona kehittää itseäsi

 • Arvostat vapautta tehdä sellaisia asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä, silloin kun haluat

 • Hyväksyt työssäsi vain korkeimmat eettiset normit

 • Etsit sellaista ansaitsemistapaa, jossa et vaihda aikaa rahaan

 • Uskot, että auttamalla riittävän monta ihmistä saavuttamaan haluamansa voit itse saavuttaa kaiken mitä haluat

Tunnistitko itsesi? Jos kyllä, tältä sivustolta löytyvä tieto saattaa kiinnostaa sinua.

Jos tarjoaisimme sinulle mahdollisuuden rakentaa oma osa-aikainen tai kokopäivätoiminen liiketoiminta yhteistyössä alansa markkinajohtajan ja ykkösbrändin kanssa, olisitko halukas tarkastelemaan asiaa lähemmin?

Tuleeko siitä helppoa? Ei.

Syntyykö tuloja itsestään? Ei.

Odotetaanko sinun kehittävän osaamistasi? Kyllä.

Onko se ponnisteluiden arvoista? Ehdottomasti!

Mikäli luet tekstiä yhä ja ehkäpä vieläkin kiinnostuneempana, niin onneksi olkoon, se kertoo korkeasta työmoraalista! Toivottavasti viimeistään tässä vaiheessa sinulle on välittynyt viesti siitä, ettei kyseessä ole äkkirikastumiskeino, jossa luvataan tuottoa ilman työpanosta, vaan järjestelmälliseen ja pitkäjänteiseen työhön perustuva uramahdollisuus. Koko toiminnan ydinajatuksena on tuottaa asiakkaille tuloksia ja mitä useampaa autat, joko suorasti tai epäsuorasti, sitä suuremmat ovat tulosi.

 

Näetkö mahdollisuuden? Ehkä, jos saat vastauksia kysymyksiin, joita sinulla on, eikö vain? Esittelemme nyt prosessin, jonka tavoitteena on kasvattaa varmuuttasi vaihe vaiheelta, jotta voit tehdä parhaaksi katsomasi päätöksen faktojen perusteella.

Seuraavat askeleet:

 1. Täytä yhteydenottolomake

 2. Palaamme asiaan valitsemallasi tavalla mahdollisimman nopeasti ja annamme tarvittaessa lisätietoa, saatat haluta vilkaista myös sivustolta löytyvää ekstramateriaalia

 3. Tule tutustumaan toimintaamme aluksi asiakkaan näkövinkkelistä

 4. Osallistu yritysinfoon (live / webinaari), 45 min

 5. Jos aloitat liiketoiminnan, saat henkilökohtaisen valmennuksen, 1 h

 6. Osallistu 5 viikon hyvinvointiohjaajakoulutukseen (viikottaiset livetapaamiset / webinaarit), 10 h

 7. Henkilökohtainen valmennus, osa 2: toimintasuunnitelma ja käynnistys, 2 h

 8. Harjoitteluvaihe, jonka aikana kehität toimintaasi ohjaajasi tuella ja osallistut vähintään kahteen seminaariin, 3-6 kuukautta

 9. Itsenäistä liiketoiminnan harjoittamista tukijärjestelmää hyödyntäen ja omaa osaamistasi kartuttaen säännöllisellä kouluttautumisella

Aloitetaan!

Pyydämme Sinua käyttämään hetken allaolevan lomakkeen täyttämiseen. Tavoitteena on samalla kartoittaa tärkeinä pitämiäsi asioita, jotta voimme yhteydenpidon jatkuessa keskittyä erityisesti niihin.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä muuhun kuin päätöksentekovaiheen aikana tapahtuvaan kommunikointiin. Tietosuojaseloste

Videoita

Tästä osiosta löydät videoklippejä, joissa tarkastellaan toimintaamme laadunvarmistuksen, liiketoimintafilosofian, brändin, yhteisöllisen vastuun ja koulutuksen näkökulmista. Videot toimivat samalla esimerkkeinä sähköisestä materiaalista. Hyvinvointiohjaajana Sinulla on käytettävissäsi erittäin laaja koulutus- ja markkinointivideoiden kirjasto sekä pääsy monenlaisiin aineistoihin, hallintajärjestelmiin ja sovelluksiin, joita voit halutessasi hyödyntää.

Laadunvarmistus

Oletko samaa mieltä, että jokaisen menestyvän yhtiön takana on korkealuokkaiset tuotteet? Että arvostettu brändi on seurausta vain ja ainoastaan asiakastyytyväisyydestä? Oheisessa videossa otetaan silmäys Herbalifen tuotekehitykseen:

Liiketoimintafilosofia

Henkilökohtainen kehittyminen ja korkea ammattietiikka ovat aina olleet osa yhtiön ideologiaa. Jim Rohn (1930-2009), yksi maailman tunnetuimpia yritysfilosofeja ja bisnesvalmentajia, oli Herbalifen pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka ajatukset näkyvät yhä hyvinvointiohjaajien koulutuksen sisällössä. Rohnin kiistattoman vaikutuksen oman ajattelutapansa muodostamiseen ovat tunnustaneet mm. sellaiset elämäntaitokouluttajat kuin Tony Robbins, Brendon Burchard, Brian Tracy, Jack Canfield, Mark Victor Hansen ja Les Brown vain muutamia nimiä mainitaksemme. Alla videotallenne 2000-luvun alkupuolelta, jossa Rohn kiteyttää erinomaisesti toimintamme ytimen.

Brändinäkyvyys

Herbalife sponsoroi yli 130 maailmanluokan urheilijaa, yli 60 ammattilaisseuraa ja liigaa, 5 kansallista olympiakomiteaa ja lukuisia urheilutapahtumia. Tässä jalkapalloilija Cristiano Ronaldon lyhyt haastattelu.

Yritysvastuu

Herbalifen perhesäätiö (HFF) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tukee olemassa olevia hyväntekeväisyysjärjestöjä, joiden tehtävänä on tarjota lapsille terveellistä ravitsemusta, koulutusta ja paikallisten vapaaehtoistyöntekijöiden tukea.  HFF:n tavoitteena on maailma, jossa kaikilla lapsilla on mahdollisuus saada terveellistä ravintoa.
Lippulaivaprojekti on nimeltään Casa Herbalife, jonka puitteissa lahjoitetaan varoja sekä vapaaehtoistukea yli 130 järjestölle ympäri maailmaa.  Tämän ansiosta tuhansille lapsille lastenkodeissa, kunnallisissa laitoksissa ja sairaaloissa yli 50 maassa pystytään tarjoamaan kunnon ravitsemusta.

Pohjoismaiset hyvinvointiohjaajat ovat valinneet omaksi Casa Herbalife- kohteekseen Acres of Love -projektin Etelä-Afrikassa. Tällöin kaikilla vuonna 2018 pohjoismaissa tehdyillä HFF-lahjoituksilla tuetaan tätä projektia. Acres of Love on saanut tukea HFF-järjestöltä jo vuodesta 2006 lähtien ja Etelä-Afrikkaan on perustettu 185 kotia, joissa huolehditaan kodittomista ja orvoista lapsista.

Acres of Love tekee työtä täyttääkseen lasten tarpeet ja antaakseen heille mahdollisuuden kasvaa laitosten ulkopuolella perheissä, joissa he saavat huolenpitoa ja rakkautta ja mahdollisimman hyvät edellytykset täysipainoiseen elämään. Perustamalla vaihtoehdon orpolapsille tarkoitetuille laitoksille he auttavat lapsia kehittymään eikä vain selviämään hengissä. Acres of Love -projektin tavoitteena on huolehtia lapsista, jotka on hylätty tai jotka ovat jääneet orvoiksi aidsin, väkivallan tai Etelä-Afrikassa vallitsevan äärimmäisen köyhyyden vuoksi. He huolehtivat myös orpolasten oikeuksista terveydenhoitoon, koulutukseen ja ravintoon.

Koulutusjärjestelmä

Toivottavasti olet kokenut videot valaiseviksi. Sähköistä ja kirjallista aineistoa on tarjolla runsaasti olipa sitten tavoitteena laajemman asiakaskunnan tavoittaminen ja tukeminen, oman ohjaajatiimin kouluttaminen, itseopiskelu tai toiminnan hallinnointi. Nämä palvelut ovat ilmaisia lukuunottamatta kuukausimaksullisia Herbalife.Social- ja BizWorks-verkkoalustoja, joiden käyttäminen on vapaaehtoista.

Koko koulutusohjelman perustan muodostavat kuitenkin erilaiset pienet ja isot tapahtumat, joissa hyvinvointiohjaajat saavat tietoa terveellisistä elämäntavoista, toiminnan kehittämisestä ja bisnesajattelusta. Tarjolla on yksittäisten tiimien (eli yhteistyötä tekevien ohjaajien) järjestämiä alueellisia koulutuksia ja työpajoja, Facebook-ryhmiä live-lähetyksineen, isoja kansallisia seminaareja sekä yhtiön järjestämiä valtavia Extravaganza-tilaisuuksia, joissa on tuhansia osallistujia. Näissä tapahtumissa on puhujina palkittuja lääkäreitä ja menestyviä hyvinvointiohjaajia eri puolilta maailmaa. Alla esimerkkejä monipuolisesta tarjonnasta.

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen? Hienoa! Ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake

Yhteystiedot ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä:  C-Radiantti Y1775004-3, Koskikatu 7 A 5, 33100 Tampere

Yhteyshenkilö: Antti Ikonen / 0443366179 / antti@ansaitsetparasta.fi

Rekisterin nimi: Mahdolliset yhteistyökumppanit

Henkilötietojen käyttötarkoitus: Rekisterin tietoja käytetään tehdyn yhteydenottopyynnön perusteella lisätiedon jakamiseen ja asiakkaan niin tahtoessa tapaamisen järjestämiseen.

Rekisterin tietosisältö:

 • Yksilöintitiedot: etu- ja sukunimi
 • Yhteystiedot: sähköposti, puhelinnumero, kotipaikkakunta
 • Henkilötiedot: kiinnostuksenkohteet, vahvuudet, toimintatavoitteet

Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisteröidyn oma toiminta sivustolla.

Tietojen vastaanottajat: Sama kuin rekisterinpitäjä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen säilytysaika: Asiakkuussopimuksen tuottamiseen liittyvät asiakkuuden perustiedot tuhotaan viimeistään kolme kuukautta asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Suostumuksen perusteella käsitelvät viestintätiedot säilytetään, kunnes asiakas peruu suostumuksensa. Kirjanpitoaineistoja säilötään kirjanpitolain mukaisesti kuusi vuotta.

Rekisteröidyn yleiset oikeudet: Rekisteröidyllä on aina oikeus saada pääsy tietoihinsa, oikaista virheelliset tiedot tai vaatia tietojensa poistamista. Tämä tapahtuu lähettämällä asianmukainen pyyntö osoitteeseen antti@ansaitsetparasta.fi

Yhtiön arvot